Specialist Sociale Verzekeringen

Wij zijn een toonaangevend adviesbureau dat gespecialiseerd is in sociale verzekeringen voor werknemers. Met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op dit gebied, bieden wij hoogwaardig advies en begeleiding aan zowel werkgevers als werknemers.

 

Betrouwbare partner voor werkgevers

 

Voor werkgevers kan het complexe stelsel van sociale verzekeringen soms lastig te doorgronden zijn. Wij staan klaar om deze werkgevers te ondersteunen en te adviseren bij alle aspecten van sociale verzekeringen. Van het afsluiten van de juiste verzekeringen tot het beheren van dossiers en het oplossen van juridische vraagstukken, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten.

 

Deskundig advies

 

Ons team bestaat uit deskundige adviseurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van sociale verzekeringen. Zij helpen werkgevers bij het maken van weloverwogen beslissingen die passen binnen hun bedrijfsstrategieën en budgetten. 

Ondersteuning werknemers

Ook werknemers kunnen rekenen op professioneel advies en ondersteuning door Adviesbureau Charl de Graaf. Of het nu gaat om arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of andere sociale verzekeringen, het bureau biedt heldere en begrijpelijke informatie aan werknemers. Zij kunnen bij het bureau terecht voor hulp bij het invullen van formulieren, het indienen van claims en het oplossen van geschillen.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en hanteren daarom een persoonlijke aanpak. Onze adviseurs luisteren naar de specifieke behoeften en zorgen ervoor dat werknemers de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun rechten te waarborgen.

 

Expertise in sociale wetgeving

 

Eén van onze grootste troeven is een grondige kennis van de sociale wetgeving. Wij volgen nauwlettend alle wetswijzigingen en beleidsveranderingen op dit gebied, zodat wij altijd up-to-date zijn met betrekking tot relevante regelingen en voorwaarden.

Dit stelt ons in staat om klanten te voorzien van nauwkeurig advies dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Klanten kunnen erop vertrouwen dat zij bij ons terecht kunnen voor deskundigheid en betrouwbaarheid. 

Samenwerking

Wij realiseren ons dat sociale verzekeringen vaak samengaan met andere aspecten van HR-management. Daarom hebben wij strategische samenwerkingen opgebouwd met andere professionals, zoals arbeidsrechtadvocaten en salarisadministrateurs.

Zo kunnen wij een complete en geïntegreerde dienstverlening aanbieden, waarbij alle aspecten van sociale verzekeringen worden meegenomen. Door deze samenwerking kunnen klanten rekenen op een totaaloplossing die voldoet aan al hun behoeften op dit gebied.


Hoogwaardig advies


Adviesbureau Charl de Graaf is dé specialist op het gebied van sociale verzekeringen voor werknemers. Met onze uitgebreide kennis en ervaring bieden wij hoogwaardig advies en ondersteuning aan zowel werkgevers als werknemers. Met een persoonlijke aanpak, grondige kennis van de wet- en regelgeving, en strategische samenwerking met andere professionals, zorgen wij voor betrouwbare oplossingen die passen bij elke situatie. Als u behoefte heeft aan deskundig advies over sociale verzekeringen, kunt u altijd rekenen op Adviesbureau Charl de Graaf.

Sociale Zekerheid regelgeving voor werknemers is vaak ingewikkeld. Wij adviseren werkgevers en werknemers op het brede gebied van wet en regelgeving Sociale Zekerheid. Maak gebruik van onze kennis van alle ins en outs. Kennis die wij onder andere hebben opgedaan door ruim 25 jaar gewerkt te hebben bij UWV en haar rechtsvoorgangers. Enkele voorbeelden van sociale zekerheidsregelingen waarvoor wij ondersteuning bieden:

Wia en WAO

Ziektewet en WW

Personeelsbeleid

Arbo zaken 

Ontslagaanvragen

Bedrijfsbeëindiging

Sectorindeling

Werkingssfeer